Η υπογραφή (που δεν βάζει) του υφυπουργού Ντίνου Ρόβλια, προκαλεί τεράστια προβλήματα στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου

Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 28/07/2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Μια υπογραφή, που δεν βάζει ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Ντίνος Ρόβλιας, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου.

Το Ιερό Ίδρυμα, από τις αρχές Μαρτίου είχε ζητήσει την έγκριση διϋπουργικής απόφασης κατά το νόμο, για την πρόσληψη 70 εποχικών υπαλλήλων για τους μήνες αιχμής Μάϊο-Οκτώβριο. Να σημειωθεί ότι η πρόσληψη των εποχικών ΔΕΝ επιβαρύνει τον  Κρατικό Προϋπολογισμό, αλλά τον προϋπολογισμό του Ιδρύματος, όπως συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια, από συστάσεως του Ιερού Ιδρύματος.

Ο υφυπουργός, άγνωστο γιατί, δεν έχει υπογράψει μέχρι και σήμερα την έγκριση για την πρόσληψη του εποχικού προσωπικού, με αποτέλεσμα το ελάχιστο υπάρχον μόνιμο προσωπικό του Ιερού Ιδρύματος να αδυνατεί να εξυπηρετήσει όπως πρέπει τις ανάγκες του Ιδρύματος, οι  οποίες τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ιδιαίτερα αυξημένες εξ’ αιτίας των χιλιάδων προσκυνητών που το επισκέπτονται για να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας. Και να σκεφτεί κανείς ότι πλησιάζει ο Δεκαπεντάγουστος.