Μαρτυρίες ότι το βίντεο είναι αληθινό και ο κληρικός αρχιμανδρίτης

Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 26/06/2014

 

 

ΝΕΩΤΕΡΟ

Από το απόγευμα λαμβάνουμε ηλεκτρονικά μηνύματα ότι ο πρωταγωνιστής του βίντεο είναι υπαρκτό πρόσωπο και μάλιστα αρχιμανδρίτης που διακονεί σε μητρόπολη ευρωπαϊκής χώρας.

Ολα τα ηλεκτρονικά μηνύματα είναι ανώνυμα και κανένα δεν αναφέρει τα στοιχεία του πρωταγωνιστή ιερέα καθώς και την ενορία που διακονεί.

 Σε μήνυμα που λάβαμε -επιτέλους με όνομα αποστολέα-αναφέρονται τα στοιχεία του κληρικού, καθώς και η ενορία του. Είναι ΛΥΠΗΡΟ, αλλά μάλλον πρέπει να ανακαλέσουμε  προηγούμενη ανάρτησή μας και να δεχθούμε οτι το βίντεο είναι αληθινό.

 

 Προηγούμενη ανάρτηση

Ενα βίντεο που σκοπό έχει να διασύρει την Εκκλησία της Ελλάδος.

Προφανώς πρόκειται για στημένο βίντεο με σκοπό να διασυρθεί η Εκκλησία της Ελλάδος. Η κολυμβήθρα, πού βρίσκεται; Οι προσκεκλημένοι φόρεσαν τα μαρτυρικά πριν την Κατήχηση; Προσέξτε τον ιερέα, πόσο ψεύτικος είναι, τα ράσα, ενω ...γονατίζει μπροστά σε λαϊκούς...

 

Για το ίδιο θέμα σχολιάζει στο facebook ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης:

 

ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ "ΒΑΣΑΝΟΝ" ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ....ΒΑΠΤΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΥΜΒΉΘΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ..ΑΚΟΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο "ΠΑΠΑΣ"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΙΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ "ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ" ΠΡΙΝ ΑΡΧΊΣΕΙ Η..ΚΑΤΗΧΗΣΗ..ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ...ΤΥΧΑΙΟ ;