Ι.Μ Δημητριάδος:Σύσκεψη για τον συντονισμό του Κοινωνικού έργου

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 03/06/2011

Ευρεία σύσκεψη, υπό την προεδρεία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου και την συμμετοχή εκπροσώπων των Κοινωνικών φορέων του Βόλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.  

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος, εκτός του Σεβασμιωτάτου,Η κ. Βάσω Βασιλού, Δ/ντρια Πρόνοιας Ο κ. Βασίλειος Κοντορίζος, Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βόλου Η κ. Κατερίνα Μπαρμπουδάκη, Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βόλου Ο κ. Ιωάννης Γρηγορίου, Δ/ντής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βόλου Ο κ. Μιχάλης Πούλιος, Μέλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βόλου Η κ. Τζένη Παρισάκη, εκ μέρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου Η κ. Γιώτα Κουτσιμπού, Κοινωνική Λειτουργός της Πρόνοιας Η κ. Αντωνία Παπαγεωργίου, Υπεύθυνη του Πν. Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος Ο Αρχιμ. Σεβαστιανός Ζερβός, Ψυχολόγος, Εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως στον τομέα του Κοινωνικού έργου και Ο Πρωτ. Θεόδωρος Μπατάκας, Πρόεδρος του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο Εσταυρωμένος» και υπεύθυνος του Σταθμού Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών «Διακονία» 

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η ανταλλαγή εμπειριών των ανθρώπων που στελεχώνουν τις κοινωνικές Υπηρεσίες της τοπικής Εκκλησίας και του Δήμου Βόλου και ο καλύτερος συντονισμός του έργου τους προκειμένου ν’ αντιμετωπίζονται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών για πάσης φύσεως στήριξη και βοήθεια.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου