Εκδηλώσεις στον Ι.Ν. Αγ. Μαρίνης Ηλιουπόλεως

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 12/12/2013

Εν όψει των Χριστουγέννων, η Εκκλησιαστική Κοινότητα της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως οργανώνει ή συμμετέχει σε σειρά εκδηλώσεων πνευματικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα. 

 

ΕΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

 

Ξεκινά την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και για φέτος και θα διεξαχθεί πόρτα – πόρτα στην ενορία μας,ο έρανος της Αγάπης.

Ας δώσουμε ένα ηχηρό μάθημα σε όσους θέλουν να μας τα πάρουν όλα. Εμείς έχουμε αλληλεγγύη που δίδαξε ο ΧΡΙΣΤΟΣ   

 

Ελάτε να το ζήσουμε μαζί … άρωμα από Πολωνικά Χριστούγεννα

 

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού μας, από τις 16.00 έως τις 20:00, θα διεξαχθούν εκδηλώσεις με θέμα τα παραδοσιακά Πολωνικά Χριστούγεννα.

= Θεατρική παράσταση παιδιών του πολωνικού σχολείου Αθηνών. Κάλαντα και στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου.

= Χριστουγεννιάτικο παζάρι και κλήρωση πλούσιων δώρων.

= Πολωνικές γεύσεις σε χαμηλό κόστος και μουσικό πρόγραμμα με τον Αντώνη Μυλόπουλο.

 

Φιλανθρωπική εκδήλωση του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

 

Μπρος τις άγιες μέρες, το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Ηλιουπόλεως, οργανώνει στο Δημοτικό αναψυκτήριο την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30, απόγευμα αφεψήματος με σκοπό  την ενίσχυση αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας. Ας πούμε παρών

 

Το καλάθι των Χριστουγέννων

 

Μέχρι τα Χριστούγεννα, θα τοποθετηθεί στη είσοδο του Ναού ένα καλάθι, για να αφήνουμε εκεί μέσα, τρόφιμα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των φτωχών.

Είδη τροφίμων μακράς διαρκείας ζυμαρικά, γάλατα, κονσέρβες, μπισκότα και κάθε τι που δεν χρειάζεται ειδική συντήρηση, καθώς και είδη καθαρισμού, χαρτικά, σαπούνια και τέτοια όμοια θα μπορείτε όποιος επιθυμεί να τα φέρνει στο Ναό ώστε παραμονές Χριστουγέννων οι Εθελόντριες να ετοιμάσουν τα δέματα Αγάπης.

Ακόμα επειδή θα αγορασθούν και νωπά τρόφιμα (κρέας, τυρί) αλλά σε ποσότητες ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περιπτώσεως, μπορείτε και καθημερινά 9-11 το πρωί, στα γραφεία του Φιλοπτώχου, που βρίσκονται στο Πνευματικό Κέντρο κάτω από το Ναό, να προσφέρετε χρήματα ,λαμβάνοντας απόδειξη ή με την γνώση του Θεού να τα ρίπτετε στο κυτίο των Φτωχών.

 

Ο παιδικός σταθμός μας μια Φάτνη για τον Χριστό 

 

Πέμπτη 19 Δεκέμβρη και ώρα 17:30, τα νήπια του παιδικού σταθμού της ενορίας μας θα ντυθούν αγγελούδια, μάγοι και βοσκοί και θα μας μεταφέρουν στην φάτνη της Βηθλεέμ. Μας περιμένουν στο χώρο τους να τα χαρούμε και να τα χειροκροτήσουμε. Σαρωνικού και Σολωμού στον 1οόροφο

 

Ελάτε να πούμε στους γλωσσομαθείς ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΤΕΧΘΗ

 

Τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ΡΟΥΣΟΥ – ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 16:30 θα πραγματοποιήσουν στην αίθουσα του Πνευματικού μας Κέντρου την γιορτή τους για τα Χριστούγεννα και θα επιδώσουν τα πτυχία Γλωσσομάθειας στους μαθητές τους.

 

Στα μονοπάτια του Θεού

 

Μέχρι 18 Δεκέμβρη στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου Κωστής Παλαμάς Ακαδημίας 48 Αθήνα παρουσιάζονται έργα αγιογραφίας της ενορίτισσας Έλενας Κρυστάλλη. Καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής 17:00-21:00

 

Εκ του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας