Το Γεν. Εκκλησιαστικό Λύκειο Λαμίας συμμετέχει στο Erasmus

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 02/12/2019

Το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Λαμίας συμμετείχε με επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ KA1: How to make your school more internationala practice-based approach. Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου Κέππα Μαγδαληνή, ΠΕ04.02 και
Μιχαλίτσης Ηλίας, ΠΕ03 συμμετείχαν στο επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «How to make your school more international. Additional Erasmus+ KA2 project. Special edition», το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη Benalmádena της Ισπανίας από 10-11-2019 έως και 16-11-2019.

            Οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας είχαν την ευκαιρία, στο πλαίσιο της κινητικότητας, να κατανοήσουν την έννοια της «διεθνοποίησης» τόσο στο θεωρητικό της επίπεδο μέσω της επιμόρφωσης στον τομέα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, όσο και στο πρακτικό της επίπεδο μέσω της επαφής και της αλληλεπίδρασης με ευρωπαίους συναδέλφους από πέντε ευρωπαϊκές χώρες (Ολλανδία, Ιταλία, Γαλλία, Ρουμανία και Νορβηγία).

            Στην ιστοσελίδα του προγράμματος: ekklamias.gr/u/erasmus19 υπάρχουν διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες καθώς και σχετικό υλικό.