Οι επιστήμονες βραβεύουν τον Δημητριάδος

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 13/02/2013

(Ι.Μ.Δημητριάδος) Τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο θα τιμήσει την Κυριακή 17/2 ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιώς, για την καταλυτική συμβολή του στην ίδρυση και εξέλιξή του, με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών ιστορίας του.

Στην ίδια εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στο Πν. Κέντρο του Ι. Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς, θα τιμηθεί και η Ομότιμη Καθηγήτρια Ορθοδοντικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μερόπη Σπυροπούλου, για το επιστημονικό, ακαδημαϊκό και κοινωνικό της έργο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με προβολή παρουσίασης με θέμα «1993 – 2013: Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιώς, ιστορία 20 ετών».

Θα ακολουθήσει εισαγωγική ομιλία του Προέδρου του Συνδέσμου κ. Παναγιώτη Χαρατζόπουλου, με θέμα «1993 – 2013: Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιώς, 20 χρόνια πορείας με επιστημονικό λόγο και ελληνορθόδοξη αυτοσυνειδησία».

Για τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο θα μιλήσει ο κ. Ηλίας Λιαμής, Θεολόγος – Μουσικός, Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, Παραγωγός του Ρ/Σ «Πειραϊκή Εκκλησία»

Για την κ. Μερόπη Σπυροπούλου θα μιλήσει ο κ. Ιωάννης Φακίτσας, Γναθοπροσωπικός χειρουργός, πρ. Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιστημόνων Πειραιώς.

Τους τιμωμένους θα προσφωνήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος θα επιδώσει και τις αναμνηστικές πλακέτες, εκ μέρους του Συνδέσμου.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την χορωδία του Αγίου Βασιλείου Πειραιώς, υπό την δ/νση του κ. Πρόδρομου Δασιγένη.

Εκ του Γραφείου Τύπου