Πανήγυρις στον ι.ν. Αγ. Άννης και Αναλήψεως Αμαλιάδα

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 17/05/2018

Ι.Ν.Αγ. Άννης -Αναλήψεως Αμαλιάδα: Με κάθε Ιεροπρέπεια τελέσαμε και φέτος την 2η Πανήγυρη της ενορίας μας την εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προΐστατο ο Ιερατικός Προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνος πρωτ.π. Κων/νος Συριόπουλος και μαζί του ο Εφημέριος του Ιερού Προσκυνήματος Αγίου Νεκταρίου Π. Κων/νος Φαλτσέτας και ο οικείος Εφημέριος π. Βασίλειος Μονόλιθος ενώ στον Εσπερινό προΐσταστο ο πρωτοπρ. Π. Παναγιώτης Γιατράς εφημέριος του Αγίου Τρύφωνος.

Ο ιερέας της Ενορίας π. Βασίλειος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας όσο και του Πανηγυρικού εσπερινού θερμότατα ευχαρίστησε τους ιερείς την οικογένεια Πέτρου & Αγγελικής Σιδέρη για τον Στολισμό της εικόνας την χορωδία της σχολής της Μητροπόλεως μας με έδρα της την Αμαλιάδα

Ευχαριστίες ακόμη για τους συνεργάτες κ.κ. Επιτρόπους κ. Χρήστο Παλυβό, κ. Αποστόλη Αποστολόπουλο , κ. Κων –να Χριστοπούλου Κοσιαρά, κ. Δήμο Δούλο στους Ιεροψάλτες μας κ. Δημοσθένη & κ. Χαράλαμπο στην καλή μας κ. Σταυρούλα και πρέσβειρα επιτρόπισα κ. Νταντούλα και όσους και όσες βοήθησαν στην εορτή της ενορίας μας (εκ του ιερού ναού)