Στην Παναγία Ελευθερώτρια το μνημόσυνο του Γιώργου Ποταμιάνου

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 10/07/2012

Ρεπορτάζ: Παναγής Φωκάς

 -    Πλήθος κόσμου, εφοπλιστές και επιχειρηματίες παρευρέθησαν στη Παναγία την Ελευθερώτρια στη Πολιτεία της Κηφισίας. Συγκίνησαν τα λόγια του συμπατριώτη μας αρχιμανδρίτη Π. Νικόλαου. Τελέσθηκε χθες Κυριακή στη Παναγία την Ελευθερώτρια στη Πολιτεία της Κηφισιάς το 40ημερο μνημόσυνο τους επιφανούς Κεφαλλήνα της διασποράς εφοπλιστού Γεωργίου Ποταμιάνου από τον συμπατριώτη μας αρχιμανδρίτη π. Νικόλαου  Χαρτουλιάρη.

Παρευρέθησαν η οικογένεια, φίλοι του μεταστάντος μεταξύ των οποίων διακρίναμε τους εφοπλιστές Α, και Γ Ποταμιάνο, την κα Λω, επώνυμους και ανώνυμους Κεφαλλήνες μεταξύ των οποίων  το κ. Καλομοίρη, το κ. Παγουλάτο,  το κ. Ψωμά, το κ. Παραμερίτη, τον κ. Μπενετάτο,  τον  τ. πρόεδρο της αδελφότης κ. Μπεκατώρο, το καθηγητή κ. Γεράσιμο Μεταξά, το καθηγητή κ. Αποστολόπουλο, τον δημοσιογράφο κ. Τσάση κ.α.

Ως Κεφαλληνές και εμείς ευχόμαστε, όπως και ο πατήρ Νικόλαος ανέφερε στο τέλος του κηρύγματος του «ο Κύριος να αναπαύει τη ψυχή του εν χώρα ζώντων και να δίνει παρηγορία εις την σύζυγο και τα τέκνα του, οι όποιοι να συνεχίζουν το έργο του».