Κοινωνικά Ενοριακά Φροντιστήρια από το Γραφείο Νεότητος της Ι.Α.Α

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 23/06/2012

Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με Ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, διοργανώνουν εδώ και αρκετά χρόνια άτυπα δωρεάν προγράμματα φροντιστηριακών και διαφόρων σχολών - ενισχυτικών μαθημάτων, προκειμένου να βοηθηθούν μαθητές των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών.

    Το πρόγραμμα έχει μέχρι στιγμής μεγάλη και θερμότατη υποστήριξη από Μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και Αποφοίτους.

    Το Ίδρυμα Νεότητος γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες των Ελλήνων μαθητών και όχι μόνο, δημοσιεύει και  επισήμως  τις 28 Ενορίες της Ιεράς  Αρχιεπισκοπής Αθηνών που υλοποιούν αθόρυβα και χωρίς καμία προβολή μέχρι τώρα το πρόγραμμα, έχοντας σαν πρότυπό τους τις Ενορίες Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού και Αγ. Γεωργίου Ν. Ψυχικού που έχουν ήδη διοργανώσει το πρόγραμμα σε ποιό επίσημο επίπεδο.

    Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, θέλοντας να ευχαριστήσει τους Υπευθύνους Ιερείς και τους Καθηγητές των Σχολών, έχει ήδη προγραμματίσει τιμητική εκδήλωση προς τιμή τους, την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 και ώρα 19:00 μ.μ  στην αίθουσα του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Εκ του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών