Αρχείο Ειδήσεων

Οι Κείοι τίμησαν το ζεύγος Μαρτίνου
Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 02/08/2020

Στον ανακαινισθέντα, με τη δαψιλή χορηγία του φιλογενούς και φιλανθρώπου και φιλαγίου ζεύγους Μαρίνας και Αθανασίου Μαρτίνου, αύλειο χώρο του ιστορικού σεβάσματος της Κέας, Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Καστριανής, όπου φυλάσσεται η ομώνυμη θαυματουργή Εικόνα της Θεοτόκου, πραγματοποιήθηκε απόψε λαμπρή πνευματική και πολιτιστική Εκδήλωση τιμής προς αυτούς, με την παρουσία των Βουλευτών Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κας Αικατερίνης Μονογυιού και κ. Φιλίππου Φόρτωμα, του Αρχιερατικού Επιτρόπου Κέας, Πρωτοπρ. Ελευθέριου Δεμένεγα και του ιερού Κλήρου της νήσου, του Επάρχου Κέας

δείτε περισσότερα »
Τιμητική διάκριση για την Ι.Μ.Χαλκίδος
Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 02/08/2020

Εξαιρετικό το κλίμα, στην παρουσίαση του νέου Τουριστικού, Ενημερωτικού και Ιστορικού Οδηγού του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων. Ένα πραγματικά εξαιρετικό στολίδι για την περιοχή, το οποίο ολοκληρώθηκε μετά από εντατική εθελοντική εργασία 1,5 χρόνου περίπου μιας ομάδας εθελοντών.

δείτε περισσότερα »
Βαρθολομιό:Μνημόσυνο για τον μακαριστό Καλλίνικο
Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 02/08/2020

Σε κατανυκτικό κλίμα τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βαρθολομιού με πρωτοβουλία του Ποιμενάρχου Ηλείας κ.κ. Γερμανού και του δημάρχου Πηνειού κ.. Ανδρέα Μαρίνου, μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού μητροπολίτη πρ. Πειραιώς κυρού Καλλινίκου, του εκ Βαρθολομιού καταγόμενου.

Το μνημόσυνο

δείτε περισσότερα »

Σελίδες : 1