Σύναξη μητρόπολης Γλυφάδας και εκπαιδευτικών

Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 30/01/2011

Για 8ησυνεχή χρονιά η  Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών διοργάνωσε εκδήλωση για τους Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της Μητροπολιτικής της περιφέρειας. Η πρωτοβουλία της σύναξης που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον δεκάδων εκπαιδευτικών, αλλά και περιβάλλεται από αγάπη, ανήκει στον μητροπολίτη κ. Παύλο. Θέμα της φετινής εκδήλωσης «οικονομική κρίση ή κρίση Παιδείας;». 

 Οι ακάματοι συνεργάτες του για μια ακόμη φορά, διοργάνωσαν μια καθ’όλα άρτια εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο ATTICACentre στην Γλυφάδ, που χθες ήταν κατάμεστο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με Δέηση-Χαιρετισμό του σεβασμιωτάτου και ακολούθησε εισήγηση επί του θέματος του κ. Γεωργίου Αγγελινάρα φιλολόγου πρώην διευθυντού του Βαρβακείου Πρωτύπου Λυκείου. Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση έγιναν σύντομες παρεμβάσεις παρευρισκομένων μαθητών και μαθητριών που προκάλεσαν αίσθηση και καταχειροκροτήθηκαν. Ακολούθησαν σχόλια και παρεμβάσεις εκπαιδευτικών, προβολή ταινία και ομιλία του μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Παύλου, με τον οποίο έκλεισε και η φετινή εκδήλωση. Συντονιστής της συζητήσεως ήταν ο πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος, προϊστάμενος του ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας.  Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο ξενοδοχείο “Fenix” και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.