Κληρικός τραγουδά για να έρθει το χαμόγελο στα παιδικά χείλη-Video

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 19/12/2013

Ο π.Σάββας Κυράζογλου είναι κληρικός της Ι.Μ.Φιλίππων και υπηρετεί στην Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου –Παληού. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της νεότητας στην Ενορία του, μέσα από μουσικές εκδηλώσεις στις οποίες πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα παιδιά.

Έγγαμος ο ίδιος και πατέρας δύο παιδιών, προσπαθεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο. Για το σκοπό αυτό συνδυάζει, τους στίχους και την μουσική στα οποία είναι ο ίδιος δημιουργός, με την κραυγή αγωνίας της Εκκλησίας για τα παιδιά όλου του κόσμου, που πεινούν, υποφέρουν, στερούνται, γίνονται "παιχνίδια" στα χέρια των μεγάλων, την στιγμή που τα ίδια δεν έζησαν ποτέ στιγμές χαράς και παιχνιδιού στην ζωή τους… 

Η προσπάθεια του παπά- Σάββα, σκοπό έχει να μιλήσει στις καρδιές όλων όσων βλέπουν αλλά δεν θέλουν να δουν, όλων όσων μπορούν αλλά δεν κάνουν κάτι ώστε τα παιδικά χαμόγελα να ομορφύνουν τον θλιβερό κόσμο των μεγάλων. 

Φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε  εκδήλωση την οποία και πλαισίωσαν με την παρουσία τους εκατοντάδες άνθρωποι με τίτλο: ‘’ Όλου του κόσμου τα παιδιά, είναι παιδιά μας ‘’. 

Ο ίδιος συνεχίζει να πιστεύει πως ο κόσμος μας μπορεί να αλλάξει ,αρκεί να το επιθυμήσουμε όλοι μαζί. Στην ιστοσελίδα www.worldschildren-ourchildren.gr μπορεί όποιος θέλει να βρει περισσότερες πληροφορίες για το έργο που επιτελεί.  Αν τον ρωτήσεις τι θα ήθελε να κάνει στην ζωή του, αφού πρώτα σου χαμογελάσει τελικά θα σου πει… Θέλω το χαμόγελο να ανήκει σε όλα τα παιδιά του κόσμου, γιατί, όλου του κόσμου τα παιδιά, είναι παιδιά μας….