Μάγεψε ο ιερέας το κοινό και τον Κότσιρα με τη φωνή του!

Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 25/07/2013

ierovima.gr-Μάγεψε χθες το Λεσβιακό κοινό  ο Γιάννης Κότσιρας. Από νωρίς ο κόσμος είχε κατακλύσει το Θέατρο του Κάστρου στην Μυτιλήνη, και έτσι 2.500 άνθρωποι έγιναν μια φωνή και σιγοτραγούδησαν  με τον Γιάννη  μεγάλες επιτυχίες του. Στο πλευρό του βρέθηκε και ο Στάθης Δρογώσης, αλλά και ένας γνωστός ιερέας, με πάθος και αγάπη για τη μουσική.

 

Προς το τέλος της βραδιάς λοιπόν, εκεί που το κοινό παρακολουθούσε μαγεμένο την μουσική βραδιά απο τους δυο καλιτέχνες, στην σκηνή ανέβηκε ο παπα Στρατής Γιουσμάς, εκπλήσσοντας τους πάντες.

 

Όπως είπε ο Γιάννης Κότσιρας, ο συγκεκριμένος ιερέας είναι διάσημος για τις μοναδικές ερμηνίες του αλλά και το φιλανθρωπικό του έργο. Έτσι ο γνωστός τραγουδιστής παραμέρισε για να αφήσει τον παπα Στρατή να τραγουδίσει. Επισής, ερμήνευσαν μαζί εκληκτικά και την επιτυχία “Φύλακας Άγγελος“, με τον κόσμο να παρακολουθεί εκστασιασμένος.

Ο παπά-Ευστράτιος,γιός ιερέα, είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι πτυχιούχος Θεολογίας, ενώ έχει κάνει και μουσικές σπουδές. Είναι παράλληλα συνθέτης και στιχουργός.