Ολοκλήρωση της ανατύπωσης του βιβλίου «Ιστορία της Εκκλησίας Ιεροσολύμων»

Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 04/05/2011

Ολοκληρώθηκε εκ μέρους της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ιστοχώρου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων www.jerusalem-patriarchate.infoη ανατύπωση 3000 τόμων του βιβλίου «Ιστορία της Εκκλησίας Ιεροσολύμων» του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου.

Την έκδοση ανέλαβε ως ευγενή χορηγία η Εκτυπωτική Εταιρεία 3Ε, υπό την διεύθυνση του κ. Αναστάσιου Γιαννακόπουλου και η Βιβλιοδετική Εταιρεία General Pack Α.Β.Ε., υπό την διεύθυνση των κ. Αλέξιου και Παναγιώτη Αποστολόπουλου. Στο όλο εγχείρημα σημαντική ήταν και η συνδρομή των εθελοντών της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη».

Η Αναπληρώτρια Διαχειρίστρια της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη», κ. Αικατερίνη Διαμαντοπούλου, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 2 Μαΐου  τα γραφεία της Εταιρείας «3Ε Εκτυπωτική», όπου σε θερμό κλίμα ευχαρίστησε από καρδιάς τους χορηγούς του σπουδαίου αυτού εγχειρήματος και παρέλαβε συμβολικά τα δύο πρώτα αντίτυπα. 

Ο κ. Γιαννακόπουλος με τη σειρά του ευχαρίστησε την κ. Διαμαντοπούλου για την τιμή που του έγινε να αναλάβει την έκδοση του σπουδαίου αυτού πονήματος, λέγοντας ότι αποτελεί έργο που θα μείνει στο διηνεκές και στην ιστορία, ενώ πρόσθεσε ότι είναι ελάχιστος φόρος από την Ελλάδα προς το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Στη συνέχεια ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για το Πατριαρχείο, καλή επιτυχία στη Μ.Κ.Ο. "Ρωμηοσύνη" και κάθε πρόοδο στις εργασίες της.   

Η πολυτελής ανατύπωση θα παρουσιαστεί επίσημα στην εκδήλωση που διοργανώνει η Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» την προσεχή Τρίτη 10 Μαΐου 2011 στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών και ώρα 19.00 μ.μ.  Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το ευρύ κοινό. Σχετική πρόσκληση έχει αναρτηθεί τόσο στον ιστοχώρο της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» όσο και στην Πύλη Ειδησεογραφίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων. 

Εκ της Γραμματείας της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη»