Έγκλημα πάθους η δολοφονία του ιερέα; - Ο ρόλος της παπαδιάς...

Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 04/09/2012

 

Νεότερο: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το σοκαριστικό έγκλημα πάθους που συντελέστηκε χθες το πρωί, στην επαρχιακή οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, ξεπηδούν από την ομολογία της συζύγου του Αθανάσιου Αυγερόπουλου, κατά τους πιστούς, παπα-Θανάση. Από τα μεσάνυκτα, αστυνομικοί που διεξάγουν την έρευνα ανέκριναν επί ώρες τη Θεοδώρα, η οποία σήμερα το πρωί δεν άντεξε, υπέπεσε σε αντιφάσεις και τελικά αποκάλυψε το σατανικό της σχέδιο.

Η 43χρονη ηθικός αυτουργός ομολόγησε την πράξη της τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έδειξε ως δολοφόνο έναν 41χρονο και περιέγραψε το πώς ακριβώς στήθηκε το καρτέρι θανάτου στον ιερέα. Για την υπόθεση προσήχθη επίσης ένας 30χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι ο συνεργός της στυγερής δολοφονίας.

Να σημειωθεί ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για την εκτέλεση δεν έχει βρεθεί, με αποτέλεσμα η υπόθεση να παραμένει ανοιχτή.
 

ΩΡΑ 12.00: Ανατροπή των δεδομένων με την αστυνομία να καταφέρνει να λύσει τον γρίφο του εγκλήματος - Ο δολοφόνος γνώριζε και είχε στενές επαφές με στενό συγγενικό πρόσωπο του ιερέα που εκτελέστηκε...

Αποκαλύψεις που σοκάρουν, για μια υπόθεση που συγκλόνισε και συγκλονίζει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει τη δολοφονία του ιερέα και να διαπιστώσει τόσο την ταυτότητα των δολοφόνων όσο και τα κίνητρά τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας η εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου ιερέα  από την Φωκίδα,

που έγινε στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας το μεσημέρι της Δευτέρας (03-09-2012) είναι έγκλημα πάθους. Ο ένας από τους δύο δράστες γνώριζε, συνομιλούσε και είχε στενές σχέσεις με στενό συγγενικό πρόσωπο του θύματος, που δεν αποκλείεται να γνώριζε τα σχέδια των δραστών και να μην προειδοποίησε τον ιερέα.

Αρχικά, οι αστυνομικοί εξέτασαν το ενδεχόμενο της ληστείας όμως αυτό το ενδεχόμενο απομακρύνθηκε από τη στιγμή που οι δράστες δεν έψαξαν για χρήματα στο αυτοκίνητο και στις τσέπες του θύματος


Στη συνέχεια οι αστυνομικοί άρχισαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών. Σε αυτό οδηγήθηκαν και από την κατάθεση της γυναίκας του, που έλεγε ότι τις τελευταίες μέρες δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα. Όμως και πάλι από τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που έπαιρναν, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι άλλο υπήρχε πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση.

Τελικά ο γρίφος της δολοφονίας λύθηκε το πρωί και τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία...(patrisnews.com)