Πώς θα πληρώνονται από τον Ιούνιο οι κληρικοί

Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 05/04/2012

Ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος θέλοντας να καθησυχάσει  τους κληρικούς της Χώρας μας, ενημερώνει ότι, οι ανακοινώσεις και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, περί διακοπής της μισθοδοσίας των κληρικών από το Κράτος τον προσεχή Ιούνιο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Εκείνο πού θα ισχύσει από τον Ιούνιο του 2012 είναι η κατάργηση της μισθοδοσίας από τα τρία συναρμόδια Υπουργεία ( Εσωτερικών, Παιδείας, και Οικονομικών) και η πλήρης ένταξη της μισθοδοσίας των κληρικών στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών, όπως όλων των Δημοσίων υπαλλήλων και Λειτουργών του Κράτους (Ενιαίο Μισθολόγιο), ένα πάγιο αίτημα των κληρικών πού επιτέλους ικανοποιείται. 

Τέλος υπενθυμίζει στους αγαπητούς εν Χριστώ αδελφούς, ότι το Δ.Σ. παρακολουθεί καθημερινά όλες τις εξελίξεις για τα θέματα πού μας απασχολούν και ενημερώνει πάντοτε και έγκαιρα για όλες τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει. 

Το Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε τέλος εγκάρδια απευθύνει, εν όψει της μεγάλης εορτής του Αγίου Πάσχα, θερμές Αναστάσιμες ευχές σε όλους τους Κληρικούς και στις οικογένειες τους.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου του Ι.Σ.Κ.Ε.