Η βουλευτής χάρισε 14.000 ευρώ σε Μητροπόλεις

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 20/02/2012

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ελένη Τσιαούση με δηλώσεις στον RealFm97.8δήλωσε ότι τα 14.000 που δικαίως της ανήκουν τα πρόσφερε στις Μητροπόλεις Αλεξανδρουπόλεως και Διδυμοτείχου για συσσίτια. «Επειδή θεωρώ πως το νόμιμο πρέπει να έχει και ηθική βάση θα προχώρησα στις 17/02/12 στην αποποίηση του ποσού παραχωρώντας συγχρόνως το δικαίωμα στο νομικό πρόσωπο διοχέτευσης του στα συσσίτια των Μητροπόλεων Αλεξανδρουπόλεως και Διδυμοτείχου» είπε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Real.Fm97.8.  

Η κα Τσιαούση υποστήριξε ότι ορισμένοι προσπάθησαν να την συκοφαντήσουν και σημείωσε πως για τα χρήματαπου διεκδικούσε είχε δικαιωθεί από το Ελέγκτικό Συνέδριο και το Νομικό Συμβούλιο του κράτους.
 
«Για την αποκατάσταση της αλήθειας βεβαιώνω ότι το ποσό αυτό αντιστοιχούσε σε παράνομη και αυθαίρετη παρακράτηση του νόμιμου μισθού μου από την διοίκηση του ΚΕΠΑΚΥ μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2009 (ημερομηνία όπου κατέθεσα υποψηφιότητα ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ). Ύστερα από προσφυγή μου, το Ελεγκτικό Συνέδριο και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με δικαίωσαν και εκδόθηκε εντολή να μου καταβληθεί το ποσό. Κακοπροαίρετοι αρχιερείς συκοφαντιών και συνωμοσιών θεώρησαν ότι εγώ ύστερα από τη δικαίωσή μου θα απαιτούσα το ποσό.Επειδή έκριναν σύμφωνα με το ύψος και τα μέτρα τους.»