«Δεν υπάρχει πρόθεση να κλείσει ο σταθμός», έλεγε ο διευθυντής της ΕΚΥΟ

Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 08/02/2012

του Κώστα Ζαφειρίου

Περίεργα πράγματα! Και αυτό γιατί μόλις την περασμένη Κυριακή ο γενικός διευθυντής  της ΕΚΥΟ αρχιμανδρίτης Αντώνιος Αβραμιώτης  σε συνέντευξή του στη ν εφημερίδα «Δημοκρατία», δήλωνε ότι δεν υπάρχει πρόθεση να κλείσει ο σταθμός ή να γίνουν απολύσεις. Τι άλλαξε μέσα σε δυό-τρεις μέρες;

Συγκεκριμένα στην ερώτηση «υπάρχει ενδεχόμενο να κλείσει ο ραδιοφωνικός σταθμός της Εκκλησίας», ο π. Αντώνιος Αβραμιώτης απάντησε: «Δεν νομίζω. Βεβαίως η επιχορήγηση για τη λειτουργία του σταθμού το 2012 είναι μειωμένη, αλλά από την πλευρά μας δεν υπάρχει πρόθεση να κλείσει ο σταθμός ή να γίνουν απολύσεις».

«Είναι λυπηρό και για τον αρχιεπίσκοπο να σφραγίσει την τετραετή παρουσία του στο πηδάλιο της Εκκλησίας με λουκέτο του σταθμού και να μείνουν στο δρόμο οι εργαζόμενοι», δήλωναν  δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ που συγκεντρώνονται αυτή τη στιγμή (ώρα 16.30) έξω από το Συνοδικό Μέγαρο.  

ΝΕΟ: αργά το βράδυ και μετά από συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των εργαζομένων στο σταθμό και μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με τον Αρχιγραμματέα Επίσκοπο Διαυλείας Γαβριήλ, συμφωνήθηκε να ξεκινήσει διάλογος για εξεύρεση λύσης.