Στο Facebook το προφίλ του Ιησού Χριστού!

Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 10/11/2011

(πηγή techit) Ένας διαιτολόγος από τη βόρεια Καρολίνα ήταν ο εμπνευστής της σελίδας του Facebook με τους περισσότερους… πιστούς, με τη … κυριολεκτική έννοια της λέξης. Έφτιαξε το προσωπικό προφίλ του Χριστού και χρησιμοποιώντας λόγια του «Μεσσία» απευθύνεται στους πιστούς χριστιανούς. 

Επηρεασμένος από τον έντονα θρησκόληπτο πατέρα του, ο 41χρονος Άρον Τέιμπορ αποφάσισε να δημιουργήσει το «προφίλ» του Ιησού, το οποίο ονομάζεται «Jesus Daily». Όπως αναφέρει ο ίδιος, η ιδέα ξεκίνησε ως χόμπι τον 2009, την ίδια περίοδο που διαφήμιζε μέσω του Facebook το νέο του βιβλίο.

Τους τελευταίους τρεις μήνες, η ιστοσελίδα έχει επισκεφθεί περισσότερες φορές από κάθε άλλη σελίδα στο Facebook, ακόμη και από εκείνη του Justin Bieber.

Σύμφωνα με τον δημιουργό της Jesus Daily: «Σκοπός μου είναι να περάσω ένα μήνυμα ελπίδας στους ανθρώπους. Καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι παλεύουν με τον καρκίνο, γάμοι διαλύονται και οι σχέσεις γονέων-παιδιών ακυρώνονται. Στο Jesus Daily μπορεί ο καθένας να λαμβάνει το μήνυμα της ελπίδας. Μέσω της κοινωνικής δικτύωσης θέλω να αναπαράγω το έργο της Εκκλησίας.»